Bedrijven

Een onvergetelijke teambuilding doet wonderen voor jouw bedrijf!

Investeren in personeel is even belangrijk als in de business op zich. Een goede sfeer en gemotiveerde medewerkers komen immers ook de bedrijfsresultaten ten goede. Door teambuilding kan je een hechtere band scheppen met jouw personeel, maar ook bij de medewerkers onderling kan dit de sfeer en het rendement  verbeteren. In heel wat bedrijven staat dan ook jaarlijks een uitstapje met de hele ploeg op het programma.

Steeds een programma op jouw maat! 
Ook voor andere evenementen

Wij maken voor jouw bedrijf graag een een programma op maat voor je teambuilding, maar ook voor andere evenementen zoals bijvoorbeeld een klantendag, enz. Aarzel niet met ons contact op te nemen via mail of op het gsm nummer +32 (0)485 788491, voor een persoonlijke offerte. 
Fiscale aftrek is mogelijk.

Voorbeeld-arrangement

Verken en ontdek de Kempen per scooter. Met een echte Vespa rijd je naar plaatsjes waar het genieten is van het landschap en de rust in de stille Kempen.

Je start na afspraak op de gewenste locatie en rijdt onder begeleiding via bosrijke gebieden en natuurlijke landschappen de Kempen tegemoet. Op het einde van de rit kom je terug aan het vertrekpunt. Tijdens en/of na de toertocht is er een gezellig samenzijn met lunchpakket, diner of buffet mogelijk.

Indien gewenst, kan de begeleiding ook gidsen over de omgeving gedurende de tocht. Uiteraard is de combinatie met een andere activiteit, bijvoorbeeld een museumbezoek, ook mogelijk.

Mogelijk dagprogramma:

Ontvangst met koffie – verwelkoming – uitleg Vespa – start rondrit – fun-pitstop – terugrit – seminarie – diner – einde of muzikale afronding – relax naar huis.

Wij maken steeds een programma op maat en naar keuze. Aarzel niet met ons contact op te nemen voor een persoonlijke offerte.