Groepen

Vespa rijden in groep, nog leuker!

Wil je graag met je vereniging, collega’s, vrienden of familie een leuke, actieve dag beleven? Dan is Vespa rijden zeker iets voor jullie!

Je verkent en ontdekt de Kempen op een andere manier. Met een echte Vespa rijd je naar plaatsjes waar het genieten is van het landschap en de rust in de stille Kempen.

Een Vesparit is bovendien een fijne, actieve beleving: voel de wind langs je heen gaan terwijl je vol gas geeft op een rechte baan. Kronkelige weggetjes dagen je dan weer uit om vlotjes alle bochten te nemen.

Rijden zonder zorgen met begeleiding

Vespaverhuur Kempen zet steeds de veiligheid voorop. Vanaf 10 Vespa’s rijd je steeds onder begeleiding van een van onze medewerkers. Zo wordt niet alleen je veiligheid gegarandeerd, je rijdt bovendien ook volledig zonder zorgen. Je hoeft bijvoorbeeld niet zelf de weg te zoeken, je enig zorg is genieten van de tocht!

Programma op maat

Voor groepen vanaf 10 Vespa’s bieden we graag een programma op maat aan. Zo kan je bijvoorbeeld je Vesparit combineren met een andere activiteit of een maaltijd. Indien gewenst, kan de begeleiding je onderweg ook gidsen over de omgeving.

Heb je interesse in een Vespatocht met jouw groep? Aarzel niet ons te contacteren voor een programma op maat.