Onze vespa’s

Vespa is een icoon als het over scooters gaat. Op en top Italiaans design. Reeds vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Vespa is dan ook uitgegroeid tot een echte lifestyle!

Onze Vespa’s zijn het model Primavera 50. Deze scooter combineert Italiaanse elegantie en klasse met de modernste techniek. De Vespa is, in overeenstemming met de traditie, voorzien van een metalen carrosserie wat de rijervaring ten goede komt. Wij beschikken bovendien over modellen in verschillende kleuren. Kortom, de Primavera is een echt typische Vespa, waardoor je rit niet ongemerkt voorbij zal gaan!

Eigenschappen

Cilinderinhoud50 cc
Topsnelheid45 km/u
Schakelingautomatisch
Aantal zitplaatsen2
RijbewijsRijbewijs B

Gratis benzine

De benzinetank van je Vespa is vol bij vertrek. Bij terugkomst hoef je niet terug vol te tanken.

Steeds jonge modellen, perfect onderhouden

In tegenstelling tot andere verhuurders, zijn onze Vespa’s steeds jonge modellen van maximum 1 jaar oud. Bovendien houden wij de Vespa’s permanent in perfecte staat door regelmatig onderhoud.

Indien er tijdens je tocht onverhoopt toch een technisch probleem voordoet, staan wij klaar om te depanneren en indien mogelijk je van een andere Vespa te voorzien

Vespa kopen?

Vespa Verhuur Kempen is een onderdeel van Delta Motorcycle, officiële dealer van Vespa. Je kan bij ons terecht voor de aankoop en het onderhoud van Vespa’s, maar ook andere scooters en motoren, nieuw en tweedehands.

Heb je interesse in de aankoop van een Vespa? Neem dan zeker een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Bovendien krijg je bij aankoop van een Vespa het bedrag van de huur terug!